Sportvision Memberships

Meet your Challenge met Crossfit, Body&Mind, en Combat Sports
Combat Sports
CrossFit
Body en Mind
Jeugd

Combat Limitless

Meet your Challenge met Boksen, Braziliaans Jiu Jitsu, MMA, Kickboksen en Bokszaktraining met onze toptrainers. En je mag ook gebruik maken van onze Body&Mind faciliteiten. Dan kan je ontspannen en soepel worden na een inspannende workout. Kies FLEX voor een flexibel maandelijks opzegbaar lidmaatschap en YEAR kan op lokatie, dit voor een stok achter de deur EN om je de inschrijfkosten te besparen!

62.00 monthly

View

Combat Limited

1 keer week meedoen met Boksen, Braziliaans Jiu Jitsu, MMA, Kickboksen en Bokszaktraining met onze toptrainers. Kies FLEX voor een flexibel maandelijks opzegbaar lidmaatschap en YEAR kan op lokatie, dit voor een stok achter de deur EN om je de inschrijfkosten te besparen!

44.00 monthly

View

CrossFit Limitless

Limitless CrossFit - Dit is een gave manier van sporten in een groep die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één effectieve trainingsvorm. Limitless voor de echte fanatiekeling, met als bonus dat je in het aparte vrij trainen rek kan spelen en mag deelnemen aan onze Body&Mind en Combat Sports lessen. Je start bij ons met 5 weken OnRamp twv 99,- Let op, altijd 1 maand opzegtermijn.

92.00 monthly

View

CrossFit Challenge

2x per week CrossFit- Dit is een gave manier van sporten in een groep die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één effectieve trainingsvorm. Je start bij ons met 5 weken OnRamp twv 99,- Let op, altijd 1 maand opzegtermijn.

71.00 monthly

View

Body Limitless

Alleen fitnessen, maar wel met de beste begeleiding in Eindhoven! Kies FLEX voor een flexibel maandelijks opzegbaar lidmaatschap en YEAR kan op lokatie, dit voor een stok achter de deur EN om je de inschrijfkosten te besparen!

45.00 monthly

View

Body and Mind Limitless

Chill, Relax, Ontspan, Adem uit en kom naar Yoga, Pilates, Mobility of pak 1 van onze inspannendere Groepslessen. Inclusief onbeperkt Top begeleiding op de beste fitness vloer in Eindhoven f

51.00 monthly

View

Milon

Geeeeeen zin of geen tijd, en wil je wel snel resultaat? Milon pakt je complete lijf aan in 35 minuten. Alles door ons ingesteld voor je, kaartje erin en gas erop!

65.00 monthly

View

Body and Mind Limited

Work that Body once a week! Wil je jezelf Fitter, Slanker en Sterker zien of heb je een andere uitdaging? Ga dan nu meteen aan de gang met toffe equipment en het beste begeleidingsteam van Eindhoven. Kies FLEX voor een flexibel maandelijks opzegbaar lidmaatschap en YEAR kan op lokatie, dit voor een stok achter de deur EN om je de inschrijfkosten te besparen!

34.00 monthly

View

Jeugd Limitless

Onbeperkt sporten, je mag elke week meedoen met Zelfverdediging, CrossFit, MMA, Judo, Kickboksen of Fitness onder begeleiding. Dit is een maandelijks opzegbaar lidmaatschap met altijd 1 volle maand opzegtermijn.

39.00 monthly

View

Jeugd Limited

1x per week sporten, je mag elke week kiezen mocht je willen uit Zelfverdediging, CrossFit, MMA, Judo, Kickboksen of Fitness onder begeleiding. Let op, je hebt altijd 1 volle maand opzegtermijn.

29.50 monthly

View

Upgrade Jeugd Bullyproof

Geef je kind een sterke basis voor NU en later!

10.00 monthly

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......